Dronă

Folosim ultima generație în domeniu, respectiv Dronă DJI Phantom 4 PRO, filmare aeriană 4 k.

Pe parcursul filmărilor vă garantăm că vom surprinde cele mai frumoase cadre care vă vor încânta și cu siguranță veți rămâne plăcut surprinși!
Putem filma 1 ora cu drona, deoarece deținem și un acumulator de rezervă.Vă garantăm că vom surprinde cele mai frumoase cadre la cel mai înalt nivel.
Pachet filmare cu drona

În cele maxim 60 minute de filmare/fotografiere brută le putem împărți pe parcursul a maxim 3 ore de prezență a noastră la eveniment sau locație în care vom surprinde cele mai spectaculoase cadre, pe care vi le vom da în format digital.
Suprinde-ți invitații cu o filmare cu drona de ultimă generație DJI PHANTOM 4 PRO.

PACHET DRONĂ

Filmare aeriană în format video 4k

1000 LEI / Eveniment
  • Timp de zbor – 30 de minute / acumulator
  • Raza de acțiune – 7 km
  • Viteza maximă – 20 m/s
  • Video – 4K
  • Raza senzorilor – 30 de metri
  • Sistem de obstacole – 5 direcții

O filmare cu drona este în orice situație, cu totul deosebită.Dar o filmare la nuntă cu drona cum ar fi?
Noi spunem că este cu totul excepțională! Dar nu suficientă ! Imaginile suprinse cu drona pot lega foarte bine firul epic al unui montaj de nuntă.
Modul prin care surprindem imaginile nu este decât unul din elementele ce contribuie la conceptul de nuntă. Filmarea cu drona la nuntă a luat o amploare uriașă pe piața serviciilor video din România.
Totul îmbinat la montaj cu o perspectivă aeriană are ca rezultat un film al nunții impresionant, cu secvențe unice ce nu pot fi realizate prin altă metodă, completând astfel, magistral, amintirile pentru o viață.